Jensen efter vinsten mot Växjö: ”Starkt av oss”

Malmö spelade under kvällen mot Växjö, en match som hemmalaget tog hem efter en stekhet tredje period. Matchen slutade 5-4 till hemmalaget. Eklöfs Hockeyblogg tog sig efter matchen ett snack med Malmös forward Jesper Jensen: − Starkt av oss, säger Jensen till Eklöfs Hockeyblogg.

Efter matchen tog sig Eklöfs Hockeyblogg ett snack med Malmös Jesper Jensen som under matchen gjorde ett mål. Målet var det första i matchen och kom efter att Malmöforwarden blivit skjuten i huvudet under matchens början. Under säsongen har Malmöspelaren presterat fram tre mål och tolv assister under hans 47 spelade matcher.

Intervjun

Vad har du att säga om matchen?
− Lite trevande inledning, sedan så kommer vi igång i den första perioden och spelar ganska bra, sista femton-tio tycker jag. Får två noll att gå på, spelar väl ganska bra, tills vi får den femman där, där dem kommer in i matchen igen. Lite oturligt. Men starkt av oss att vända tillbaka matchen igen och lyckas vinna, berättar Jensen för Eklöfs Hockeyblogg.

Varför vinner ni mot Växjö?
− Amen, vi slutar inte att tro på det tycker jag. Vi går för att vinna. Även om dem tar leding där så kommer vi tillbaka bra i matchen. Och verkligen går för det, jag tycker att det är avgörande, säger Jensen.

Hur tycker du att säsongen har gått för din del?
− Det har varit ganska mycket upp och ner. Det är väl inget att stå och summera på just nu, utan nu blickar vi framåt mot stundande slutspel, berättar Jensen.

Nästa match är hemma mot Frölunda, hur ska ni göra för att vinna?
− Nämen, att fortsätt på den här inslagna vägen liksom, att spela för att vinna. Och verkligen försöka föra matcherna, jag tycker att vi är bra då, säger Jensen.

Hur kommer ni till att förbereda er inför nästa match?
− Vi kommer ju att göra som vi brukar göra, träna och scouta motståndarna och förbereda oss på match, säger Jesper Jensen till Eklöfs Hockeyblogg.