Ny förlust för Malmö – Femte raka

Under lördagen ställdes Malmö mot Oskarshamn i Be-Ge Hockey Center. Matchens resultat blev fastställt efter att Jan Ordos gjort mål i Oskarshamns powerplay.

Malmö kom inför mötet med Oskarshamn med fyra förluster i ett ytterst tungt bagage. På andra sidan av isen fanns Oskarshamn som, till skillnad från Malmö, faktiskt tagit poäng på sina senaste fyra matcher.

Den första perioden började väldigt svängigt utan några riktiga farligheter. Men ju längre perioden spelades desto mer tog Malmö över. Perioden slutade 0-0.

Andra perioden började på ett liknande sätt som den första, trots korta anfall lyckades hemmalaget få med sig det första målet i just ett kort anfall. Direkt efter det första målet fick Oskarshamn en straff med sig som man också lyckades förvalta. Malmö arbetade sig sedan in i matchen då man gjorde 1-2. Perioden slutade 1-2.

Oskarshamn öppnade den tredje perioden på bästa sätt då man utökade sin ledning både en och två gånger. Matchen slutade 4-1.