Malmö inne i ny förlusttrend – efter förlust mot Örebro

Efter Malmös derbyförlust var det återigen dags för Malmö att spela match, denna gången mot Örebro på bortais. Resultatet gjorde att Malmö förlängde sin nya förlusttrend till tre matcher.

Inför matchen låg Malmö på jumboplats medan Örebro låg på en tredje plats. Under sina tolv tidigare matcher hade Malmö lyckats spela in undermåliga åtta poäng medan motståndarlaget hade spelat in 25 poäng på 14 matcher.

Örebro såg ut att få en lätt match i början av första perioden, men Malmö växte in i det sakta och skapade ett par riktigt bra målchanser, en av dem tog man också tillvara på. Lyckan för gästerna föll dock kort då Örebro kvitterade strax därefter. Perioden slutade 1-1.

Den andra perioden började på en positiv not för hemmalaget då de gjorde ett snabbt mål i början av den andra perioden. Perioden fortsatte sedan i samma spår för hemmalaget då de utökade ledningen både en och två gånger innan den nästkommande pausvilan. Perioden slutade 4-1.

Tredje perioden började mardrömslikt för ett Malmö som trott att de kunde vända matchen. Redan efter tre minuter utökade hemmalaget ledningen ytterligare. Sista målet i matchen kom efter en försvarsmiss. Matchen slutade 6-2.