Sjätte raka förlusten ett faktum för Malmö

På tisdagskvällen var det dags för Malmö att återigen spela en match, denna gången mot tabellsexan Skellefteå. Spiken i kistan kom efter att Skellefteå gjort sista målet i tom kasse.

Inför kvällens match hade bortalaget spelat in sex poäng på sina senaste fem matcher medan Malmö endast spelat in en enda poäng på sina senaste fem matcher. När det kommer till tabellplaceringarna låg Skellefteå på en sjätteplats samtidigt som Malmö låg på en jumboplats.

Den första perioden bjöd på bra tempo, dåligt passningsspel och lite chanser av båda lagen. Perioden slutade 0-0.

I den andra perioden sjönk Malmö som en sten. Hemmalaget gick ner i tempo och fick ett par powerplays mot sig som gjorde att Skellefteå kunde kliva upp i ledning genom matchens första mål. Strax därefter utökade Skellefteå sin ledning till 2-0. Perioden slutade 0-2.

Den tredje perioden stod och vägde mellan att Skellefteå skulle utöka sin ledning eller om resultatet skulle stanna det samma, utgången blev det förstnämnda. Skellefteå utökade sin ledning till 3-0 och satte därmed spiken i kistan. Matchen slutade 0-3.