Malmö förlorare inför packade läktare

Under tordagskvällen var det dags för Malmö att ställas mot de regerande mästarna Växjö inför ett kokande Malmö Arena. Trots fullsatt arena kunde inte Malmö hitta nätet fler gånger än Växjö, matchen slutade 1-3.

Inför kvällens match låg Malmö på en tredjeplats med fyra matcher spelade medan Växjö låg på en andraplats med fem matcher spelade.

I den första perioden var Malmö överlägsna motståndet – mestadels av tiden spenderades i Växjö försvarszon men målen uteblev. Perioden slutade 0-0.

I den andra akten gjorde Växjö större motstånd och skapade ett par långa anfall, men för dem uteblev utdelningen också. Men när Malmö fick chansen precis efter att ha varit i numerärt överläge kunde man vinna tekningen och därefter göra matchens första mål. Perioden slutade 1-0.

Här kan du se målet, bilderna är från C Mores Hockeys twitter:

I den sista perioden kom Växjö ikapp, och tog även ledningen med två snabba kassar. Malmö försökte hämta tillbaka sin ledningen och fick även med sig två ramträffar – men inget mål. Istället kunde Växjö avgöra i tom kasse. Matchen slutade 1-3.