Malmö i storförlust efter mardrömsinledningen

Under tisdagskvällen var det dags för Malmö att påbörja en intensiv period av matchning. Matchen ikväll spelades mot Skellefteå där man blev totalt omtumlade och dominerade.

Inför kvällens match låg Malmö på en niondeplats medan Skellefteå låg på en mer bekväm tredjeplacering.

I den första perioden var det Skellefteå som dominerade totalt de första 15 minuterna. Malmö lyckades dock komma in lite i matchen därefter, men innan Malmö hunnit komma in i matchen hade Skellefteå redan hunnit göra tre mål och Malmö ett. Perioden slutade 1-3.

I period nummer två lyckades Malmö vara snäppet bättre – men dock inte tillräckligt bra för att ens reducera. Trots bra chanser lyckas man missa gång på annan. Istället utökade Skellefteå ledningen. Perioden slutade 1-4.

Tidigt in i den tredje perioden utökade Skellefteå åter och slutresultatet fastställdes när en Skellefteåback slog ett slagskott i krysset bakom Malmös målvakt. Matchen slutade 1-6.