Totalkollaps i bottenmötet mot Timrå

I bottenmötet mot Timrå föll Malmö samman helt och hållet. På så vis utökades Malmös förlustsvit nu till fyra matcher.

Inför matchen låg Malmö på en tiondeplats med tolv poäng på åtta spelade matcher samtidigt som Timrå låg på en trettondeplats med nio poäng på åtta spelade matcher.

Matchrapport

I den första perioden kunde man nästan känna den stundande kollapsen. Redan efter sju minuter tog Timrå ledningen och i slutet av perioden utökade bortalaget ledningen. Perioden slutade 0-2.

I andraperioden forcerade Timrå sig igenom hemmalagets fasad. Efter att Malmö startat något bättre än i första kunde bortalaget snabbt punktera de lilla självförtroendet Malmö hade med ett snabbt mål. Strax därefter tillkom även en utökning med ytterligare tre mål från bortalaget i samband med en femminutersutvisning av en Malmöspelare. Perioden slutade 0-6.

I den sista akten lyckades Malmö nästan hålla tillbaka Timrå som i perioden endast gjorde ytterligare ett mål. Matchen slutade 0-7.