Sjätte raka efter ny förlust inför storpublik

Malmö letade efter formen när man ställdes mot Luleå på hemmais under hockeyns dag. Men Malmös form fortsatte att dala.

Inför kvällens match låg hemmalaget på en illavarslande tolfteplats med 41 poäng samtidigt som Luleå låg på en sjundeplats med 52 poäng.

Matchrapport

I förstaperiod kom Malmö ut starkt. Men efter att domarna valt att sätta Malmö i numerärt underläge ett par gånger kom Luleås ledningsmål. Perioden slutade 0-1.

Fortsatt i andraperioden spelade hemmalaget ganska bra hockey – men gjorde inte mål på sina chanser. Istället kunde Luleå kontra och göra mål. Perioden slutade 0-2.

Bättre blev det inte i tredjeperioden då Luleå kunde utöka både en och två gånger. En gång på en tabbe och en annan gång i tom målbur. Matchen slutade 0-4.